"Håber du har det godt deroppe"

Til evigt minde om vores kære Anni som tabte kampen mod langvarig kræft Torsdag d. 9 Oktober 2014 kun 57 år. Anni blev bisat Torsdag d. 18 Oktober. Vi lavde en speciel krans til hende som symboliserer Moor-Liners.
Folder 

Vi lærte Anni at kende i 2010 hvor hun startede hos os i Simmelkær. Anni var ikke den der blandede sig men når hun blev spurgt havde hun en mening. Anni var altid glad og positiv og ELSKEDE bare at danse og satte pris på det sociale der var på holdet.

Anni var altid med når vi skulle ud og lave en opvisning eller en workshop .. husker specielt en polterabend i Ans i August 2013 hvor vi var inde og spise Pizza bagefter. Vi havde den mest hyggelige aften og grinede så vi var ved at falde ned af stolene. Det var også her vi lærte Anni bedre at kende og hendes metoder til at lære at forstå livet og sig selv bedre.    

Der vil altid være en tom plads hvor du stod og du vil være savnet på holdet. Desværre har vi ikke så mange billeder ... vi danser :-) Men dem vi har, er samlet her på siden.

Når vi ser på vores LOGO vil vi tænke på din familie som lige nu og lang tid frem vil gennemgå en svær tid med et enormt savn.

Du elskede linedance og vi elskede dig !  

ÆRE VÆRE ANNI´S MINDE !