Moorliners dagbog

Vi har igennem de sidste 10 sæsoner været til mange træf, arrangementer og opvisninger 

 

2019

 

18 august 2019 : Sunds Kræmmermarked 

 

10 august 2019: Sjørup byfest. 

 

 29 juni 2019:  Deljligt at der også er plads til nogle små private arrangementer også og Bente havde arrangeret en lille hyggelig sammenkomst med kaffe og kage og efterfølgende grillmad ved deres campingplads ved Hessellund camping. Vi gik op i samlingssalen hvor vi lavede opvisning og dem som havde lyst til at prøve var velkommen og det var der heldigvis nogle der var. Det var rigtig hyggeligt og vi havde vores børn med som også hyggede sig på legepladsen og i poolen. Super hyggelig dag og aften. 

16 juni 2019: opvisning til krokets jubilæumsdag. Kroket klubben var med til moor-liners jubilæumsshow og vi skulle så komme op til deres arrangement. Det gjorde vi med glæde og de er da de mest fantastiske mennesker og var så interesseret i at komme op og prøve linedancen ... selv om det endte i en vals :-) :-) Vi sluttede af med en grillpølse og drikkelse og fik en god snak med dem om kroket og alt muligt andet.  Igen en dejlig aften.  

14 Juni 2019: Endnu engang var jeg alene ude til en opvisning og workhop til en firmafrokost (holstebro kirkegård). Det var en skøn eftermiddag - det styrtregnede da jeg kørte fra Simmelkær og lige de to timer jeg var ved holstebro Kirkegård skinnede solen fra en skyfri himmel ... hvor heldig kan man være - så vi kunne danse udenfor på gårdspladsen til duften af helstegt pattegris. Skøn dag. 

28 maj 2019: Sæsonafslutning hvor vi fik smørrebrød, kage og kaffe. Der var en lille selskabsleg med tegn&gæt ud fra Westerntemaer. Dejlig afslutning på vores 10. dansesæson. 

25 maj 2019: Jeg var alene ude til en fødselsdag i Spøttrup. Det var en 50 års fødselsdag som skulle holdes i et sommerhus og det var en mega surprice for fødselaren. Jeg havde fået at vide at jeg gerne måtte bruge alle mine skuespiller talenter så jeg kom tilfældigt forbi og sagde "jeg kommer fra Simmelkær og vi har en klub med kun 2 medlemmer og jeg er derfor ude for at gøre opmærksom på os ... jeg kan se at der er en petanque bane lige her, må jeg ikke have lov at stille mit anlæg op og vise jer hvad linedance er" .... so funny - det var lige ved at smide mig ud, indtil husbonden måtte gå til bekendelse og sige at han havde bestilt denne tåbe :-) :-) :-) 

10 maj 2019: LInedance Glyngøre hos Skive linedance til årsdanseaften. En skøn aften med en masse dygtige instruktører og specielt Henning Jørgensen var i hopla - skønt med sådan en danseglæde. Vi hyggede os med de gamle årsdanse og det var et fantastisk sted de har deroppe i glyngøre hos Skive linedance.  På vejen derop gjorde vi lige holdt ved restauranten ved rundkørslen for at få lidt at spise og hygge os lidt inden vi kom til Skive (Her mødte bente da lige sin søster) 

12 april 2019: 10 års jubilæumsfest for Moor-Liners. Vi havde inviteret alle dansere og Kroket klubben som havde 15 års jubilæum. Det var muligt at inviteret påhæng så vi lige kunne se kamelerne :-) Vi havde booket Ole Lindskov til at underholde os et par timer med god countrymusik og annekdoter. ... mens Ole spillede så dansede vi et par danse. Vi havde bestilt mad udefra i samarbejder med Kroketklubben. Det var en MEGET rørende aften med taler og gaver og jeg er så stolt over at vi har det hold vi har og det sammenhold - det er helt fantastisk. Så nu skal jeg have bestilt en gang thai massage :-) 

27 marts 2019: Linedance arrangement i Herrup. Der var 52 beboer i Herrup og fra omegnen som kom op til dette arrangement en onsdag aften. Vi dansede 2 timer og det var så hyggeligt og dejligt at kunne sprede lidt glæde og ikke mindst hjælpe de små landsbyer med at lave nogle forskellige tilbud. Vi kommer gerne ud til sådanne arrangementer :-) 

23 marts 2019: 50 års fødselsdag i Holstebro. Vi var 11 linedancere som tog afted - det var en fantastisk eftermiddag med de skønneste gæster. Der var højt humør og lyst til at give den hele armen. Vi fik den store forplejning med et stort pølsebord og drikkelse bagefter i et lokale for os selv og fødselaren kom ind med et forklæde (nøgen mand) og min datter var med og sad lige ved døren (hun kunne hurtigt komme hen til mig i den anden ende af lokalet :-) 

16-18 marts: Københavnertur - vi har 8 dansere som tog toget til københavn fredag eftermiddag og havde en fantastisk sightseeing tur og shoppetur. Selvfølgelig skulle vi jo ind og kigge på støvler og hatte mv. Vi fik kage hos La glace som var helt vidunderligt, den lækreste kakao på en cafe, god mad på nogle skønne restauranter, en tur på Christiania og ellers en god rundtur i byen. Dejlig tur som vi bestemt skal have en anden god gang.  

31 januar 2019: Fællesspisning med stegt flæsk og persillesovs. Igen var det ikke meget som jeg sad ved bordet og hyggede men i så ud til at hygge meget godt uden mig:-) Det endte med et par billeder i avisen også hvor specielt Rene og Gurli blev kendisser. 

 

2018

18 december 2018: Holdt vi juleafslutning med hvad dertil hører. Der var denne gang bestilt smørrebrød og risalamande fra Kaja med dejlige mandelgaver. Vi spillede omvent banko om 3 gaver og det var rigtig hyggeligt. Jeg fik den smukkeste juledekoration fra danserne :-) 

30 november 2018: Var vi inviteret ud til en firmajulefrokost som skulle holdes på Østergård hotel i Herning. Denne gang var der også en lille krølle på historien - på grund af en misforståelse mellem Rene og den ventende bil ved Simmelkærhus så endte det med at vi kom stormende ind 5 min for sent ... men heldigvis var de søde og forstående og vi havde en skøn opvisning og workshop med gæsterne. 

17 november 2018: Linedance træf i Vildbjerg arrangeret af Fourliners. MEN desværre kom jeg ikke med da jeg fik lidt for meget ind under vesten aftenen før til et firmajulefrokost ØV ØV  men i hyggede jer og det er bestemt ikke sidste gang vi deltager i deres arrangementer:-) 

27 oktober 2018: linedance træf i Snejbjerg som endte med at blive den sidste med Annette Starup hos Herning Linedance. Men det var igen et superhyggeligt arrangement de havde fået lavet og vi hyggede os som altid. 

7 oktober 2018: Brunch i Simmelkær Borgerforening - det var ikke meget som jeg sad ved bordet da jeg er med i Borgerforeningen .. men i så ud til at hygge jer :-) 

1-2 september 2018: Homefree koncert i Glyngøre. Vi var 8 linedancer som var taget derop og overnattede i 2 campingvogne. Det var endnu en god oplevelse dog var Homefree blevet lidt for kommercielle og det gik lidt op i hat og briller med deres VIP billetter og salg af mergendice så de glemte helt at der var kommet for at synge for os. Men vi havde det mega sjovt alligevel. 

18 august 2018: Kræmmermarked i Sunds. Vi skulle for 3. gang lave en opvisning og workshop lørdag d. 18 august kl. 11.30 & 12.30 i festteltet. Det var så hyggeligt. Vi skulle senere på eftermiddagen have været til en opvisning/workshop i Frederiks men det blev aflyst så vi hyggede til Kræmmermarked istedet for. Træf og Workshop

15-17 Juni 2018: Catalansk træf se Flyer .  Vi var 4 der pakkede bilen og kørte afsted fredag eftermiddag .. dog med lidt forsinkelse da Camilla havde brækket armen og lige skulle på sygehuset først. Vi kom dertil og fik og indlogeret os i vores campingvogn (Berit P, Inga, Lise og jeg). Inga og Kaja kom lørdag med middagsmaden og vi sad ved deres hytte og spiste middagsmaden (helt uimodståelig frokost). Så stod weekenden ellers på dans og hygge indtil søndag morgen hvor vi forlod Glyngøre camping. Se Billeder 2018

8 Juni 2018:  Vi var bestilt til et privat firmaarrangement i Lind hvor de var ca 20 personer. Det skulle være et aften arrangement fra kl ca. 20.00 -20.30 så vi besluttede at mødes omme hos mig og grille og hygge indtil vi skulle til Lind og lave en lille opvisning og workshop. De var nogle friske damer og vi tog opvisningen på fliser og workshop på græsplænen. Vi var 8 afsted og det var så hyggeligt. Se billeder Billeder 2018

29 maj 2018: Så blev det afslutning for vores 9. sæson og det var en hyggelig aften. Vi mødtes kl. 18 og dansede en times tid hvorefter vi fik smørrebrød, kaffe og småkager og sang indimellem nogle sange. Jeg fik en rigtig fin gave - vedhæng til mit armbånd som jeg fik sidste år. Kortet ikke at forglemme var så sigende for vores hold - se billeder Billeder 2018  

18-19 maj 2018: Jeg var på en genopfriskning af Instruktørkursus 2 hos Niels Poulsen. Det var en svær omgang denne gang da jeg valgte at få en intermediate Nightclub dans som vi normalt ikke har så mange af og niveauet hos os er ikke ret mange intermediate danse ... men det var rigtig sjovt at prøve. 

5 maj 2018: Vi var blevet spurgt om vi havde lyst til at lave en workshop for en polterabend i Simmelkærhus kl 14. Vi var 5 som var samlet ved forsamlingshuset til en lille drink inden selskabet kom. Vi fik lavet en hyggelig dag for dem og vi hyggede os bestemt også.  Se Billeder

14 marts 2018:   Vi var tilmeldt 18 stykker til træf hos Herning linedance i Snejbjerg d. 14 marts ... vi har fået lokket 6 nye danser med fra Rockefellers i Feldborg fra Berit Pedersen hold - berit selv skulle på linedance kursus nr. 1 ved Niels Poulsen så vi passede godt på hendes damer :-) Se Flyer og Danseliste og Billeder 2018 

11 marts 2018: var jeg i Feldborg til Rockefellers opvisning som støtte til Berit, men Berit klarede det så godt og hun er en fantastisk instruktør og har fået et godt hold oprettet i Feldborg. 

17 februar 2018: vi var bestilt til en 60 års fødselsdag og vi kom derud og der var lige lidt forsinkelse og kaos da fødselaren havde besluttet sig til at gifte sig med sin kæreste uden der var nogen af gæsterne der vidste det. Ventetiden gik med det store kagebord som blev sat op til os bag scenen og det var megahyggeligt at følge. Vi gik på og fik danset et par opvisningsdanse og lavet et par workshop og takkede pænt af. TILLYKKE TIL BRUDEPARRET. Gangen efter kom Søsteren (Ulla) til brudeparret som havde bestilt os med kage :-) 

2 Februar 2018: Vi var 11 damer der var klar til træf hos Herning linedance fredag d. 2 februar og det var virkelig hyggeligt som altid. Se Billeder 2018 , Flyer  og  Danseliste

 

 2017

19 december 2017 : var der juleafslutning i den store stil.  Vi mødtes kl. 18 og dansede nogle juledanse. Vi fik smørrebrød og risalamande. I år spillede vi omvendt banko om de 3 mandelgaver. Vi sang et par sange og ellers bare hyggede os. Ingen var fulde i år :-) 

25 november 2017 :  Vi var en 13 stykker som var taget til Maraton dans i Høgild. Desværre var vi blevet placeret i et hjørne i et andet lokale end der blev danset så det tog hele fornøjelsen af det. Men der var mange vi kendte og vi fik trods alt hyggesnakket og også danset nogle danse. 

24 november 2017 : Skalmajeskolen havde igen inviteret os til at lave et par workshop for 4. klasserne og i år fandt vi nogle danse om passede til populært julemusik. De var så seje og gav den hele armen. Kaja og Inga var som sædvanlig med mig. 

19 november 2017 : Årets fællesarrangement var Julepileflet - men desværre var der kun mig og Kaja afsted.  Vi fik lavet en kurv, ophæng og juletræer og det var så sjovt og facinerende. 

9 september 2017 :  Sunds borgerforening og hallen havde fødselsdag og i den forbindelse var vi inviteret til at vise linedance. Vi var i Hal 1 fra kl 10.00 – 14.00 og viste en af de aktiviteter som  Simmelkær kan tilbyde til borgerne i Sunds og omegn.  Hallen kom til at summe af god country musik, men desværre var der ikke mange som kom og dansede med os men vi hyggede os. 

19 august 2017 :  Vi lavede en opvisning kl. 11.39 og bagefter var vi med til at opvise sammen med "The wild danish gang" som danser catalansk linedance. Det var rigtig hyggeligt selv om jeg syntes jeg slet ikke fik hygget sammen med holdet, men snakkede med rigtig mange som syntes vi var rigtig gode og udstrålede rigtig godt humør og sammenhold ... det har også givet nogle nye danser og mon ikke der kommer flere de næste par gange. Vi lavede en lille workshop i pausen (Dark horse spillede) men det var for sent i forhold til det tidspunkt vi dansede, så det må vi lave om på næste år :-)  

16-17 Juni 2017 : sluttede vi helt af med en forrygende weekend med catalansk linedance. Vi var 5 stykker som havde lejet en luksushytte på Glyngøre camping og kom til starten.  Lørdag formiddag blev tilbragt i området som turister og efter medbragt middagsmad gik vi ind og dansede igen. Det var en skøn og absolut hygge weekend på alle planer, men hold da op hvor var vi trætte i benene. 

6 juni 2017 : Var det sidste danseaften og vi fik danset, spist smørrebrød , sunget og hygget os som vi plejer. Jeg fik en skøn gave af alle danserne og kan ikke være mere taknemmelig og stolt over at stå i spidsen for dette fantastiske hold - TAK 

13 maj 2017 : var vi til træf ude hos Herning linedance og det var igen en skøn eftermiddag med masser af hygge og gode danse sammen med en masse skønne mennesker.  

9 maj 2017:  Fandt vi ud af at det amerikanske acapella band kom til Glyngøre og det tog os ikke mange sekunder fra at have hørt nyheden til at stå med 4 billetter. Det var helt fantastisk og den skønneste aften. Næste år kommer de igen d. 1 september 2018 og der er allerede sat gang i bestilling af hytter da det er en lørdag aften denne gang. 

29 april 2017:  var der 4 stykker som var til Niels Poulsens´s "danseteknik kursus" i Karup og det var sjovt at se hvormeget vi kan bruge vores krop til at få dansen til at se meget bedre og mere flydende ud. Der lærte vi også nogle teknikker til at komme rundt så man ikke bliver så rundtosset og belaster vores led mindst muligt.

1 april 2017:  var vi inviteret til Bente´s 60 års fødselsdag hvor vi skulle lave en lille opvisning og nogle workshops for hendes gæster. Det var så hyggeligt og vi glædede os over hvor glad Bente blev for at få besøg af os tossede danser. Der var bagefter lavet et bord til os så vi sad sammen med bentes gæster og fik en kop kaffe og dejlig kage til. 

Februar og marts 2017: Der var nogle stykker af os som var i Grønhøj og derefter Herning og prøve kræfter med Catalansk linedance. Det er noget som vi syntes var et skønt tiltag til traditionel linedance.  

Mandag d. 6 februar 2017: Skalmaje skolen havde igen til deres "bevægelsesdag" inviteret os til at komme op i Sunds Hallen og lave en lille times dans samme med 5. og 6. klasserne. Ingen var det helt fantastisk at se de unge mennesker koncentrerer sig og gå op i det. De dansede trods alt 1 time uafbrudt og der var bare ingen ballade eller vrøvl :-) 

Fredag d. 3 februar 2017 : Linedance træf hos Herning Linedance i Snejbjerg.  9 var afsted og desværre kunne jeg ikke selv, men efter at dømme på beskeder og billeder så var det en rigtig dejlig aften. Det gav mig ihvertfald 3 nye danse som skal på vores danseliste :-)  

Mandag d. 30 Januar 2017: Skalmaje skolen´s 4 klasser havde en morgetime med linedance, så vi var 3 afsted som havde en fantastisk hyggelig start på morgenen. De var bare med og hyggede sig selv om man i starten ikke lige ville indrømme at det måske så lidt sjovt ud og måske også var det :-) 

Fredag d 20 januar: Country Night hos Herning Linedance. 5 var afsted og havde en rigtig hyggelig aften.  

  

2016

Tirsdag d. 20 december 2016: sluttede vi året af med en rigtig skøn julefrokost. Vi dansede juledanse en times tid og gik ind og fik en rigtig julebuffet (Claus og mette, Sunds). Vi fik hygget og sunget efter alle kunstens regler og det var så hyggeligt.   

Lørdag d. 5 november 2016: træf hos Herning linedance -der var tilmeldt 5 stykker (Conny, Gitte, Lisbeth, birthe og Bente) og de havde en dejlig dag i selvskab med Lene og Niels og hinanden. 

Onsdag d. 2 + 9 November 2016: var vi på glaskursus hos Anja Pajbjerg i Gjellerup. Det var nogle dejlige aftenen og virkelig produktive. Vi fik rigtig hygget ... ikke snakket så meget som vi plejer ... og lavet nogle fantastiske flotte glasting. Se billeder 

Lørdag d. 22 oktober 2016: Vi var til DM i linedance i Randers. Vi var 7 som har tilmeldt os (Kaja, Ella, Else, Bente, Lise, Alice, Berit og mig). Det var hyggeligt men ikke noget som vi vil prøve igen, det var mere showdance end det var linedance :-) Se billeder

Søndag d. 25 september 2016 holdt Footloose linedance stævne i Alpihallerne. Deres kaffebord var ligesom sidste år fantastisk flot velsmagende. Der var desværre ikke så mange der kunne være med, men dem der var der hyggede sig. 

Fredag d. 2 september 2016 skulle vi lave en workshop til Bestseller´s sommerfest på Fort Østerlund. Vi besluttede os for at spise pizza sammen i Virklund først og hygge lidt og få styr på nerverne. Da vi kom fik vi en snak med Tamra Rosanes som var rigtig sød. Da de var ca 1 time forsinket brugte vi tiden til at gå rundt i området og hyggesnakke. Vi så koncerten med Tamra Rosanes som spille og sang rigtig godt  ...  og der var på det tidspunkt godt gang i festen, så vi fik lige lidt præstationsangst.  Men da vi kom på ca. 21.30 så var alle også med på det og det så ud som om vi tjente vores penge .... de bad da også os om et ektra nummer :-) Skøn aften og den håber vi på der kommer flere af.  Se billeder 

Lørdag d. 20 August 2016 12-12.30 & 14-15  lavede vi en opvisning og workshop til Sunds Kræmmermarked.  Old Farmers kan desværre ikke deltage i år. Det var en dejlig dag hvor vi håber at få nye medlemmer til klubben. Se billeder  her

Lørdag d. 18 Juni 2016 var 4 af os til  "catalan and country stile linedance camp 2016" i Glyngøre. Vi (Inga, Kaja, Ella og jeg) tog derop lørdag formiddag og dansede og hyggede rigtig meget. Det var så fedt at prøve denne dansestil indenfor countrylinedance. Det bedste af det hele var at det var Country musik hele dagen, omgivelserne var fantastiske og instruktørerne var så søde og overbærende med os. Vi spiset aftensmad og danser lidt igen men vi var godt trætte i benene og ikke mindst hovedet  Glyngøre - video . Se Flyer , Program og Danseliste

Lørdag d. 11 Juni 2016  kl. 11-22 afholdt Herning Linedance Improver træf. Vi var kun Conny og mig afsted og vi fik kamp til stregen. Det var rigtig hyggeligt og vi fik også denne gang danset og hygget- se Fly

Tirsdag d. 31 Maj 2016.  Sæsonafslutning hvor vi spiste traditionen tro smørrebrød efter vi har danset en times tid fra kl. 18-19.  Se program og madbestililng Sæsonafslutning   . Kaja, Inga, Bente og Anni havdce fået de sædvanlige opgaver og det var så hyggeligt. Jeg fik en fin gave (holder til min juleadventskrans, en fodbehandling og slik  - TUSIND TAK)

lørdag d. 30 april 2016 kl. 16.00 var vi blevet inviteret til at lave en workshop og en lille opvisningsdans i Ikast  til en 70 års fødselsdag. Vi var 8 stykker som tog afsted og gav dem en god oplevelse .... vi lærte hvordan vi ikke skal starte og at vi alligevel har begrænsninger :-) 

Torsdag d. 28 april 2016 kl. 17-19 var vi blevet inviteret til at lave en workshop med efterfølgende pizza for en flok Pædagoger på Brædgårds børnehave som et led i en forkælelses aften for personalet. Det kan vi kun være glade for at støtte da vi alle ved hvor hårdt personalet i børnehaver er hængt op og hvilket stort arbejde de gør for vores kære børn. Det var en superhyggelig aften og vi var vel ca. 8 stykker afsted. Skønne mennesker

 Lørdag d. 9 april 2016 var vi til Begyndertræf hos Hats and Boots i Hammerum hallen :  se Flyer Vi var 16 dansere som var med til dette arrangement. Det var virkelig dejligt at se hvordan nydanserne var på gulvet. Det var et hyggeligt arrangement med hjemmebragt boller, tilbehør, kage, snolder og kaffe/the. Vi dansede løs og fik hyggesnakket samtidig. Begynder træf - billeder 

Onsdag d. 6 april 2016 kl 12.15 - 14: vi var inviteret til Skalmajeskolen hvor der var nogle 4. klasser som havde tema countrymusik og de havde spurgt os om vi havde lyst til at komme og lære dem nogle danse ... specielt ABH. Det ville vi selvfølgelig og havde en fantastisk time sammen med nogle skønne børn. Se billeder 

Søndag d. 13 marts 2016 lavede vi en Opvisning v/Feldborg gymnastikforening:  Kl. 10.00 stille vi 9 dansere og havde det så sjovt. Vi var glade for at vi kunne være med til at lave noget sammen med dem. Vi har planer om at starte en lille appetizer op i Feldborg til efteråret og se om vi ikke kan få nogle af de "gamle" dansere igang igen. 

 

 2015

Tirsdag d. 15 December 2015 holdt vi Juleafslutning :  Traditionen tro dansede vi nogle juledanse blandet med nogle gode gamle danse. Vi fik derefter smørrebrød og Ris a la mande med mandel og gaver (Britta og lisbeth fik gaverne). I år var vi jo rigtig mange så vi kunne jo fylde hele 3 borde lang op. Anni havde igen i år taget juledekorationer med og Kaja og Inga hjalp med borddækningen. VIrkelig hyggelig aften ....som mod traditionen endte i salen igen.  

Onsdag d. 18 november 2015 havde vi Urbhanize aften : Vi havde fået besøg af et hold fra Aulum som danser Urbhanize. Det var rigtig hyggeligt og sjovt. se billeder og video her Urbanize (Nov 15)

Onsdag d. 11 november 2015 kl. 18.00.  Kranse, buket og adventskranse. : Dette bliver årets fællesarrangement til dem som har lyst til at tilbringen en aften sammen med moor liners uden dans :-) .Se flere informationer her Kranse arrangement 

lørdag d. 31 oktober 2015 : afholdt Borgerforeningen i Simmelkær "Westernfest"  : Vi var 10 stykker fra holdet som var med til festen og det var bare så hyggeligt. Rene fik en præmie for bedste udklædning - men det sjove er at sådan ser han bare ud når han danser - vi syntes det var så fortjent og retfærdigt.  Vi spiste god mad, hørte noget dejligt countrymusik og god udsmykning (hvis jeg selv skal sige det :-) ) vi drak, hyggede og dansede til tidlig næste morgen , nogen tidliger end andre. Fantastisk hyggelig aften. Western fest _ billeder 

Onsdag d. 23 September kl. 18 2015 : Betonstøbning i Karup : Vi var 6 dansere som var til et kursus i betonstøbning. Det var et rigtig god aften og vi fik rigtig producereret nisser, græskar, lyskegler osv osv - billeder er lagt ind. 

Søndag d. 20 September 2015 : Footloose dansestævne i Lind.Vi var 9 dansere som var til dette arrangement og det var første gang det blev afholdt, så det måtte vi da støtte. Der var et rigtig fint kagebord lige i vores stil :-)  se Flyer   Danselisten er klar og kan ses her : footloose danseliste

Lørdag d. 29 august 2015 kl. 16.30 : Høstfest i Sunds Veteran Traktor Klub. : Det var igen i år så hyggeligt at komme forbi Sunds Veteran Traktor klub og det band som vi opvarmede til var jo helt fantastisk. Vi havde (eller nogle af os) havde en fest og hyggede os bagefter på pladsen. Tak til alle danserne - i var så gode. !!! Se dansen fra dagen her : Træf og Workshop

Lørdag d. 15 August 2015. : Opvisning og workshop til Sunds Kræmmermarked. Vi lavede et brag af en fest sammen med "Old Farmers" (se Links) som opviste i couple dans. Vi håber at det var med til at give os lidt flere medlemmer :-)    

Lørdag d. 9 maj 2015 : begyndertræf hos Herning Linedance : Vi var nogle stykker som mødtes i Snejbjerghallen, hvor Niels Poulsen og Herning linedance havde arrangeret en dejlig eftermiddag med kun begynderdanse.  Se invitation her  09-maj-15

Fredag d. 23 Februar 2015:  Improver Night hos Herning Linedance : Herning Linedance afholder Improver-Night fredag d. 23 Januar 2015 fra kl. 19 - 23. Instruktører er Inger H Andersen og Lene Mainz Pedersen. Det foregår i Snejbjerg Hallen og koster 50,-. Se Flyer & Danseliste

Fredag d. 6 februar 2015 : Begynder hygge aften hos Herning Linedance : Herning linedance afholder en Begynder-hyggeaften fredag d. 6 februar kl. 19-21.30 i Aulaen i Snejbjerg SKole. Flyer Der danses kun begynderdanse og gåes mindst een væg. Danseliste

 

2014

Tirsdag d. 16 December 2014 : Juleafslutning kl 18.  Vi dansede nogle juledanse blandet med nogle gode gamle danse. Vi fik derefter smørrebrød og Ris a la mande med mandel og gave (Gerda fik gaven) på et flot dækket bord med masser af julepynt og dekoration. VIrkelig hyggelig aften. 

Onsdag d. 26 November 2014  : Glaskursus : Vi plejer at tage på et eller andet kursus i december for hygge og det sociale. I år var ved Anja Pajbjerg - http://www.anja-pajbjerg.dk/  i Gjellerup. Jeg tror det er første gang at vi ikke nåede at drikke kaffe og spise kage. Det var virkelig spændende og sjovt. Vi fik lavet rigtig mange flotte ting - se i vores billedalbum. 

Lørdag d. 11  2014 : Opvisning og workshop i Risskov : Vi fik en henvendelse til en 50 års fødselsdag. Vi er 6 dansere som tog afted. Vi var først ude og spise på Ziggy Original i Trøjborg.  Kl. 20 kørte vi til Risskov og gjorde vores bedste for at leverer en fest for fødselaren i en times tid. Program for arrangementet - se Træf og Workshop og Plan for aftenen

Fredag d. 10 oktober 2014 kl. 19 - 24 : Western Express, Ølgod : Der var 2 dansere afsted og de havde en hyggelig aften og lærte mange nye danse.

Lørdag d. 30 august 2014 : Høstfest i Sunds Veteran Traktor Klub. : Vi lavede vi en opvisning og en lille Workshop kl. 16.30. se invitation her : 30-aug-14.  Vi var 9 afsted og havde en hyggelig eftermiddag.

Tirsdag d. 1 April 2014: Sæsonafslutning hos Kaja : VI mødtes kl 18.30 hos Kaja og havde en rigtig hyggelig aften.

Søndag d. 30 marts 2014: Begyndertræf i Snejbjerg Hallen : Søndag d. 30 marts kl. 13-17 var der begyndertræf i Snejbjerg Hallen arrangeret af hats&Boots i Herning. Se flyer her : Hats & Boots . Her finder du danselisten :Danseliste . Det var en rigtig hyggelig dag.

Lørdag d. 11 Januar 2014 : Workshop for Butiksrådet i Sunds Brugs : Vi havde en dejlig eftermiddag til workshoppen for Butiksrådet i Sunds Brugs. Nogle dejlige mennesker :-)  Se billeder her : Brugsen Sunds

 

2013

Tirsdag d. 17 December 2013: Julefrokost : Vi havde en dejlig julefrokost hvor vi dansede nogle juledanse en times tid og så spiste noget lækkert mad og hyggede. Der var dækket et fint bord med julepynt, dekorationer, lys og hjemmebragte sange.

Torsdag d. 12 december 2013:  Chokoladekursus Viborg : Chokoladekursus hos SpecialKøbmanden (samme sted som vi var på kagekursus) i Viborg Chokoladekursus. Se billederne her :Chokoladekursus

Lørdag d. 26 Oktober 2013: Workshop til oktoberfesten i Simmelkær : Vi var 15 stykker som lavde en workshop for byens borgere til vores Oktoberfest. Det var rigtig hyggeligt og vi fik rigtig danset til oktobermusik ... meget festligt.

Lørdag d. 31 August 2013: Træf i VorgodBarde Hallen : Vores gode ven Villy "smed" hansen holdt sit første træf i hans klub "Eagle Liners" og hvilken eftermiddag :-) Det var bare så hyggeligt og vi kunne danse rigtig mange af dansene og vi følte alle at vi havde danset med succes - vi følte os ikke ligefrem nye men som en del af flokken. Det er vigtigt med sådanne nogle begynder træf da det jo er de nye dansere vi skal sørge for at få med opad dansestigen - så tak til Villy - og GODT GÅET.  Invitation Vorgodbarde træf / Danseliste

 Lørdag d. 16 August 2013: Polterabend i Ans Hallen : Vi var blevet inviteret til en polterabend i Ans Hallen hvor vi skal lave en Workshop for 24 friske piger.  Det var bare så hyggeligt og det viste sig at Kaja havde fødsesdag så vi var meget hurtige til at beslutte at vi skulle slutte af med en Pizza i Ans by.  Det var bare en rigtig hyggelig aften. Tusind tak og vi ses måske til Sunds Kræmmermarked søndag kl. 11 hvor der er opvisning af Else og hendes venner Se billeder fra aftenen her Polterabend Ans  

Søndag d. 28 Juli 2013 : Kræmmermarked i Simmelkær : Vi lavede igen i år en lille sjov opvisning for borgerne i Simmelkær. Vi danser en times tid og der var da nogle som var med og jeg tror at vi hvervede os et par medlemmer :-)   Jeg har lagt billederne ind her

Onsdag d. 26 Juni 2013 : Sommersæson afslutning i Simmelkærhus : Det var en rigtig hyggelig afslutning på sommersæsonen. Vi dansede en times tid og fik hentet kød hos Jesper (min mand) som havde grillet for os og spiste lækkert lækker tilbehør og kage.  Jeg fik igen i år en gave - et par flotte øreringe og jeg vil godt sige tusind tak og det varmer utrolig meget. 

Torsdag d. 23 maj 2013: Firmaarrangement : Vi var 10 stykker som var ude og lave en workshop for BEC i Herning. Det var et firmaarrangement for damerne i BEC. Det var rigtig sjovt og vi fik ros for vores udstråling og gode humør .... og selvfølgelig vores dans.  Vi tjente lidt penge som vi skal bruge til noget lækkert kød som vi smider på grillen til vores sommersæson afslutning.  

søndag d. 7 april 2013 : Begyndertræf i Snejbjerg : Vi var 10 stykker som var til begynder træf i Snejbjerg arrangeret af Hats and Boots Herning. Det var rigtig hyggeligt som altid

Sæsonafslutning onsdag. d 20 marts 2013 : Vi holdt afslutning for vintersæsonen men det havde vinteren ikke opdaget :-)  Jeg havde glemt at der var sangaften i simmelkærhus men det lykkes os at danse 1½ times tid og vi rykkede bagefter om i Kirkehuset (tusind tak til Meninghedrådet) og hyggede os i et par timer. Vi spiste smørrebrød fra Isac´s grillhouse i Simmelkær som var absolut lækkert og anbefalesværdigt. Amanda havde lavet en flot kage og den smagte fantastisk - hun skal nok blive en rigtig god bager. Jeg fik en flot gave - tusind tak for den. Jeg fik også en rigtig påske strikket dukke. I kan se alle billederne her Afslutning Marts ´13. Tak for en rigtig god sæson - trods nogle uoverensstemmelser :-)  Knus Berit  

 

2012

 Fredag d. 9 November 2012: Linedance træf i Snejbjerg : Der var 5 stykker der var med til "Funny friday´s arrangement og det havde tilgengæld være helt fantastisk. Niels Poulsen var der ... det labre skår !! 

Fredag d. 19 oktober 2012: Linedance træf Snejbjerg : Der var 7 af os som var med til dette "hats and boots" arrangement og det var rigtig hyggeligt. Dog lå det i weekenden af efterårsferien samt funnyfriday holdt deres 20 arrangement så der var IKKE ret mange med. Men vi hyggede os.

Lørdag d. 8 September 2012 : Kaja´s fødselsdag : En af vores kære linedansere Kaja fyldte 60 i august og da hun spurgte om vi ikke ville komme og lave en opvisning med efterfølgende workshop sagde vi naturligvis og med glæde ja. Der er et par stykker på holdet som godt kan lide at bage og Kaja er en af dem. Kaja giver efterfølgende en kop kaffe.

Lørdag d. 25 August 2012: Byfest i Simmelkær : Til den årlige byfest i Simmelkær lavede vi en opvisning i forsamlingshuset og vi hyggede os igen .. Vi lavede igen en workshop og denne gang var der rigtig mange som var oppe og prøve et par danse ... mænd er stadig meget velkomne !

Lørdag d. 28 Juli 2012: Kræmmermarked i Simmelkær : Vi var igen ca. 10 dansere som lavede en sjov opvisning udenfor på en asfaltvej foran boderne. Der var enkelt som var med til den efterfølgende workshop ... et par mænd som vi håber snart tager sig mod til at komme på vores hold :-)

Lørdag d. 7 juli 2012 : Polterabend i Skive : Min veninde fra Struer skulle giftes med sin Henrik og jeg lavede et par danse ude i den frie natur.

Lørdag d. 6 juni 2012 :  Polterabend i Simmelkær : VI havde ca. 15 dansere som lavede en workshop for nogle piger fra sunds.  Vi havde en rigti god formiddag inden jeg tog til Bryllup hos min veninde i Sønderjylland.

Marts 2012 : Gymastikopvisning : For tredie og sidste gang holdt vi opvisning til den årlige gymnastikopvisning. Det gik bare så godt og jeg var så stolt af mine dansere - de er super seje og der var rigtig mange som fik flyttet nogle store grænser og det er jeg så stolt af og glad for at være med til at gøre.  

 

2011

Marts 2011 :  Gymnastikopvisning : Igen vovede 15 dejlige og modige dansere sig til opvisning og eftersom vi havde danset nu to sæsoner var der et større forventningspres på os. Men vi var så seje. 

 

2010

marts 2010 : gymnastikopvisning : Vi startede sæsonen op august 2010 og for allerførste gang skulle vi vise hvad vi kunne og der var egentlig ikke mange nerver på for jeg tror ikke folk forventede sig så meget af os. Men vi sparkede røv !!