Nyheder og opslag

27-August-2019

Årsdanse 2019

Så blev der valgt årsdanse :-)

14-Juni-2019

Kroket 15 år (16 juni 17-20)

Så er der valgt danse til vores opvisning for Kroket Klubben

12-Maj-2019

Udlærte danse lagt ind

Så har jeg endelig fået opdateret siden med de danse vi har udlært :-)

22-November-2018

Juledanse

Så har jeg fået lagt juledanse ind - det bliver dejligt at danse dem igen :-)

01-August-2018

Danse til nye sæson fundet

Så er der fundet nogle dejlige danse til os og jeg glæder mig til at komme igang med at danse igen. I år starter vi igen med et begynderhold og ellers er de to andre hold de samme som før. Når begynderne er kommet godt igang (tænker efter nytår) vil begynderholdet nedlægges og begynderne danser på hold 2.

01-August-2018

Sunds Kræmmermarked 2018

Så er vi ved at være klar til Sunds Kræmmermarked 2018 - se program og danseliste her - vi ses tirsdag d. 14 August hvor vi lige øver dansene igennem

05-Februar-2018

Billeder fra Træf i fredags :-)

Det var en fantastisk aften og vi havde det virkelig hyggeligt og fik danset rigtig mange danse.

01-Januar-2018

Mange aflysninger - Undskyld

Det sidste halve år har for mig været meget hektisk da min mor desværre fik konstateret kræft og døde sidst i oktober. Jeg har derfor desværre måtte aflyse mange af danseaftenerne har ikke haft så meget opmærksomhed på hjemmeside og facebook side .... men det bliver der mere overskud til nu.

01-Januar-2018

Årsdanse 2017/2018

Så er årsdansene lagt ind og dem tager vi hul på nu !

01-Januar-2018

Nyt design og opbygning

Jeg har i juleferien leget med nyt design til vores hjemmeside - håber i kan finde ud af det :-)

29-August-2017

Opstart af 9. sæson

Så kom vi igang med den nye sæson og det var bare hyggeligt. Der mødte 4 nye op og en ny fra Ilskov kommer næste gang. Vi har måske en mand mere som kunne tænke sig at starte op så vi håber at han møder op idag. Hanne kommer i 2. halvdel af sæsonen så vi må se hvad vi ender op med i år :-)

19-August-2017

Billeder fra Kræmmermarked Sunds

Så er der lagt billeder ind fra kræmmermarked i Sunds :-)

05-August-2017

Billeder

Da jeg løber tør for sider har jeg lavet en ny og nemmere måde at se vores billeder på. Der bliver nu en folder pr. år og inden i folderen ligger der link til de billeder og videoer der er taget til de forskellige begivenheder vi har deltaget i. Det tager lige lidt tid inden jeg har fået ordnet alle vores billeder og videoer ... men jeg er startet :-)

05-August-2017

Danse fundet til opstarten

Så har jeg fundet nogle fantastiske danse til os når vi starter op. Ren country og gode danse.

31-Juli-2017

Kræmmermarked 2017

Vi skal mødes i forsamlingshuset onsdag. d. 16 august (uge 33) kl. 18.30 og så danser vi programmet igennem til vi ikke gider mere :-) I kan se programmet ved at trykke på linket

31-Juli-2017

Hjemmesiden opdateret og klar til den nye sæson

Vi starter med to hold og så ser vi hvor mange nye der kommer. Er det over 10 så må vi lave et begynderhold .. men ellers så fortsætter med tiderne som er skrevet og tager selvfølgelig hensyn til de nye :-)

05-Juni-2017

Sæson afslutning på tirsdag

Så er tirsdag sidste dansedag i denne sæson og vi skal derfor mødes kl. 18 og danse en lille times tid og derefter spise noget smørrebrød, kage og hygge og synge indtil vi ikke orker mere :-)
I skal kun medbringe drikkelse og godt humør så har vi resten klaret til i kommer.

05-Juni-2017

Opvisning til "indvielsen af legepladsen"

Søndag d. 11 Juni kl. 13.30 skal vi lave en opvisning for de gæster som kommer til indvielsen af vores nye legeplads i Simmelkær.

04-Maj-2017

Berit P .... nu som instruktør

Så sprang Berit P ud som instruktør he he ... det var så godt gået og en fin prøve inden du skal til at have dit eget hold i Feldborg - det gik så fint kan jeg høre. Det var rigtig modigt af dig og viser at du sagtens kan stå deroppe foran og fjolle rundt :-)

04-Maj-2017

Bente 60 år - Billeder

Så fik jeg endelig lagt billederne ind fra Bente´s 60 års fødselsdag - det var så hyggeligt og sjovt. Vi fik da nogle af gæsterne op af stolene og de kæmpede en flot kamp :-)

08-April-2017

HOME FREE - 9 maj - Glyngøre camping

AFLYSNING af danseaften .........HOME FREE kommer og laver en koncert på Glyngøre camping d. 9 maj - gå ind og bestil en billet hvis i vil med :-)

26-Februar-2017

Opvisning Feldborg

Så er det ved at være tid til opvisning for Feldborg holdet. Det afholdes Søndag d. 19 marts kl. 10-14. Jeg har markeret med rødt hvilke danse vi skal vise og også rækkefølgen. Jeg har smidt et foreslag til køb af trøjer ind og tager prøver med på mandag så dem er er interesseret kan prøve hvilken størrelse de skal have (koster ca. 115,- pr stk)

11-Februar-2017

Skalmaje skolen / workshop

2 morgener var vi på Skalmaje skolen kl 8 - 9 og lære nogle 4-5 klasser noget linedance. Det var så givende og de er nogle skønne unger ;-) Se billeder fra den sidste mandag morgen

05-Februar-2017

Gurli´s krydderkage

Så kom Gurli´s lækre krydderkage ind på vores kageside :-)

05-Februar-2017

Oldies aften !!

Jeg har fuldstændig glemt at vi havde oldies aften d. 24 januar så nu holde vi den i stedet for tirsdag d 14 februar.

19-Januar-2017

Danseteknik kursus - Karup

Så er Berit og Berit meldt til Niels Poulsen´s danseteknik kursus i Karup d. 29 april ... det bliver rigtig sjovt og spændende.

15-Januar-2017

Danse opdateret - Ny til tirsdag

Så har jeg opdateret de danse vi har haft i denne sæson indtil nu.
Vi skal have en ny på holdet 19 - 19.30 på mandag - BORED ...fantastisk dans

15-Januar-2017

Arrangementer

Så her jeg fået opdateret arrangementer til og med maj 2017 - finder i nogle andre interessante arrangementer så sig endelig til så får vi dem ind her også. Jeg har printet flyer ud til alle dem som står her og på bagsiden skal i skrive jer på hvis i godt vil med. Når deadline nærmer sig vil jeg lige nævne det i kaffepausen.

15-November-2016

Billeder fra glaskursus er lagt ind

Det var nogle dejlige dage og så hyggeligt. Vi glæder os til vi får det hele hjem og så kommer der også billeder af det :-)

14-November-2016

Julefrokost

Vi holder julefrokost tirsdag d. 20 December kl. 18. Vi danser ca. 1 time og så går vi ind og spiser dejlig julemad. Se menuerne via linket

09-Oktober-2016

Arrangementer opdateret

Jeg har lavet lidt om i det, det er ikke alle arrangementer som kommer ind på siden, da der efterhånden er så mange forskellige arrangementer og træf vi gerne vil med til. Derfor lægger jeg nu info ud på facebooksiden og/eller skriver flyers ud til at ligger sammen med tilmeldingssedlerne.

Alle de arrangementer som vi har været med til bliver skrevet op, selvom der kun er 1 af vores danser som er med.

09-Oktober-2016

Så er der lagt kage ind

Jeg har fået opskrift af Finn på hans skønne fødselsdagskringle og Inga på hendes squash kage. Når i bager må meget gerne tage opskriften med så lægger jeg den ind på vores side.

06-Oktober-2016

Danselister opdateret

12-September-2016

Årsdanse lagt ind

Der er en som jeg ikke er særlig vild med angående musikvalg, så dem får vi nok ikke lige :-)

03-September-2016

Workshop for Bestseller

Så er der billeder lagt ind fra vores arrangement for Bestseller på Fort Østerlund. Skøn aften - læs mere under arrangementer og se billeder via linket til billedsiden.

27-August-2016

10 aftener i Feldborg

Jeg har sagt ja til at undervise 10 gange i Feldborg om mandagen. Jeg starter op derude mandag d. 19 september og fortsætter indtil mandag d. 28 november. Jeg har oprettet en side til Feldborg dansene :-) Det bliver rigtig hyggeligt og dejligt hvis vi kan få flere igang med Linedance.

27-August-2016

Hvor har vi været ???

Jeg har lige lavet en liste over hvor vi har været og lave opvisning og workshop ..... det er efterhånden mange steder og hvor har vi dog hygget os på de mange ture rundt :-)

27-August-2016

Workshop på Fort Østerlund

Yehaa vi skal lave en workshop til Bestsellers sommerfest på fredag og jeg glæder mig helt vildt. Vi er 6 stykker som skal derned og skal på efter en koncert med Tamra Rosanes så det bliver noget af en presser vi har lagt på os selv .... men vi skal gi dem en fantastisk oplevelse med grin, sjov og ballade .... men Headset er nok en nødvendighed :-). Det er lidt sjovt for Tamra Rosanes spillede en koncert ved en Arla sommerfest for mange mange år siden og min kollega og kære veninde faldt for linedancen efter Tamra Rosanes havde lavet en lille dans på scenen. Vi startede ugen efter i Silkeborg !!

26-August-2016

Nye danseoversigt

Det er altid svært at finde niveuet for de nye dansere - men jeg sporede mig ind og har derfor lavet om i programmet for på tirsdag.
Nydanserne skal have en chance for succes ved hver dans og dem som har danset før men bare er lidt rustne skal have en succes på det lettere øvede hold.
Vi vil så gerne holde på alle indtil ihvertfald kl. 19.30 hvor vi sidder og hygger over en kop kaffe og kage/boller - det er specielt der vores linedanceklub har sin styrke.

26-August-2016

Velkommen til de nye

Det var helt fantastisk at starte op i tirsdags - der kom 10 nye og den yngste var ca. 10 år - skønt at få gennemsnittet lidt ned :-) Jeg håber at I nye giver dansen en chance og kommer de næste 2 gange også inden i beslutter jer for at stoppe eller fortsætte.

21-August-2016

Inspirationsdag _ Årsdanse 2016

På søndag er der inspirationsdag i Virklund. På Inspirationsdagen vælges der fem årsdanse: 3 begynder-danse & 2 improver/intermediate-danse. Jeg kan desværre ikke komme i år igen men skal nok holde øje med hvilke der vælges ud.

21-August-2016

Opstart tirsdag

Så har jeg fået lagt danse ind til tirsdag for alle 3 hold. Jeg håber at der kommer mange nye så vi starter igen ud med et rent begynderhold fra kl. 18 til 19. Der er sikkert nogle af jer som startede sidste sæson som godt vil med igen og det skal i være velkommen til :-)

21-August-2016

Sunds Kræmmermarked _ billeder

Vores opvisning og workshop gik rigtig godt og jeg her lagt billeder ind :-) Videoen kommer senere - jesper skal lige få den til at fylde mindre.

04-August-2016

Kræmmermarked 2016 _ plan klar

Så er der lavet en plan for Kræmmermarked - den kan i se ved at klikke på linket. Vi starter på tirsdag med at øve og vi starter kl. 19.00 og så danser vi til vi ikke gider mere. Jeg tager kage med til vores kaffe.

26-Maj-2016

Sæsonafslutning

Så er det sidste gang på tirsdag. Se program, bestilling og specielle opgaver som jeg her tilladt mig at uddele til nogle af jer :-)

26-Maj-2016

Sunds kræmmermarked

Old Farmers har desværre meldt fra grundet andre arrangementer, så vi må klare det selv og det er jeg 100% sikker på at vi godt kan. Jeg vil lave et program til på tirsdag så kan vi måske danse dem og se om det går.

25-April-2016

Ny begynder dans

Nem lille en til noget god musik :-)

25-April-2016

Kiksekage

Lisbeth´s fantastiske kiksekage er kommet ind i samlingen

25-April-2016

Kommende arrangementer er opdateret

Se hvilke i har lyst til at tage med til og skrive jer på listen :-)

09-Marts-2016

Kage til kaffen

Tina og Gitte har haft de lækreste kager med til kaffen - begge opskrifter er lagt ind. Uhmmmmmmmmm . Hvor er det godt at vi også danser ellers så ,,,,,,

29-Februar-2016

Opvisning Felsborg Søndag d. 13 marts. 10.00

Vi skal lave en lille opvisning i Feldborg og efterfølgende workshop - se mere "danse 2015/2016" & "træf og workhop"

22-Februar-2016

Glaskursus i Sunds - 14 april kl 18.00

Jeg har fået lavet en aftale med Iren fra Sunds - se mere info i "arrangementer"

22-Februar-2016

Info om sæson 2016/2017 er opdateret

Så er vi klar til at modtage nye medlemmer og i "gamle" ved hvordan det kommer til at se ud næste sæson. Vi havde gode erfaringer med opstarten denne sæson så sådan bliver det hele næste sæson.

22-Februar-2016

Ny dans på lettere øvede på tirsdag

Den fantastiske "sunbeam" skal vi gå igennem :-)

21-Februar-2016

Generalforsamling i gymnastikforeningen

Der er generalforsamling d. 3 marts kl. 19.00 i forsamlingshuset så er i interesseret i at vide hvad jeres kontingent penge bliver anvendt til så er der en god mulighed her og selvfølgelig en kop kaffe og kage.

24-Januar-2016

Saftige kokostoppe og sirups hapser

Jeg har lige bagt til på tirsdag :-)

24-Januar-2016

Tilmeldingsliste til arrangementer

Jeg har opdateret tilmeldingslisten. Dem som har lyst/kan komme med må meget gerne skrive sig på så vi kan få tilmeldt os og begynde at arrangerer opvisninger og workshop.

24-Januar-2016

Logotøj

Dem som allerede har logotøj må godt tage det med så kan dem som ikke har noget pøve og vælge den rigtige størrelse. Der vil ligge en bestillingsseddel med priser som i kan skrive jeres ønsker på så bestiller vi samlet.

23-Januar-2016

Oldies aften

Så er danselisten til vores oldies aften klar og det bliver rigtig sjovt. Begynderholdet danser de danse vi havde sidste gang og ellers har jeg sat programmet sammen så alle begynderne godt kan være med i den ½ time om til kaffen.

09-Januar-2016

Mit år 2015 i billeder

Jeg har lige fundet nogle højdepunkter fra mit 2015 - specielt er der en Kanotur med Kaja som ikke helt gik som vi forventede - og mine stakkels unger skal ALDRIG mere på kanotur og jeg må slet ikke snakke om det :-) Men er der nogen som er friske på en tur her til sommer så tager vi afsted igen ------ uden børn :-)

09-Januar-2016

Video fra vores urbhanize aften

Jeg har lagt videoen ind fra vores Urbhanize aften og det var bare så hyggeligt, men meget forskellige dansestile må man sige :-)

09-Januar-2016

Oldie aften + LOGO tøj

Tirsdag d. 26 Januar syntes jeg vi skal kigge på logo tøj (derfor skal dem som har noget med logo på tage det med). Vi holder derfor en lidt længere kaffepause til ca. 20 og så danser vi 1 times tid til kl 21.

08-Januar-2016

Tjek kalenderen

Jeg tager en tilmeldingsseddel med på tirsdag så vi kan komme igang med at bestille pladser rundt omrking samt finde ud af hvormange vi bliver til den kommende opvisning i Feldborg

08-Januar-2016

Danseliste er opdateret

Så er de nye danse lagt ind til på tirsdag så det er med at komme igang med at øve ... og Berit jeg har ikke fået øvet catahoula endnu øv øv

13-November-2015

Billeder fra kransekurset

Vi var i onsdags i Karup v/Vita fra Urtepotten (fantastisk sted og så søde er de) hvor vi skulle lave kranse til udendørsbrug. Der blev lavet så mange fine ting. Det er bare så hyggeligt at være sammen på den måde. Tak til alle i dejlige "dansedamer" som var med.

21-Oktober-2015

Så tror jeg vi er der :-)

jeg føler at jeg nu har fundet de rgtige holdsammensætninger og tider og ikke mindst placerngen af kaffepausen så alle føler at vi er eet hold selv om vi danser forskudt. Jeg havde en rigtig dejlig danseaften - tak for det til alle.

03-Oktober-2015

LOGO tøj fremvises på tirsdag

I må godt tage jeres tøj med så der er mulighed for at man kan prøve og få bestilt i de rigtige størrelser.

25-September-2015

PRØV LIGE AT SE .......

Jeg husker det tydeligt ... det var en så skøn dag og oplevelse. Vi havde danset 2 sæsoner, havde fået vores logo og skjorte og der var rigtig mange der var virkelig nervøse og så sidde og se videoen nu ...... I VAR (og er) SGU SÅ SEJE !!!!! Vi kan virkelige se at vi har en fest og det er jo det det hele går ud på. FANTASTISK - jeg ser så stolt at vores hold.

25-September-2015

Nu også instruktør i Bording

Jeg fik et tilbud om at køre to linedance hold videre i Bording, da den "gamle" instruktør stoppede. Jeg tog udfordringen for at blive bedre og få anden inspiration. Det vil ikke betyde noget for moor-liners andet end godt. Jeg glæder mig og jeg skal danse der hver torsdag og afslutte med en opvisning til deres gymnastikopvisning i marts måned.

25-September-2015

Fællesarrangement 11 november kl. 18.00

Igen i år vil jeg arrangerer en kreativ aften uden dans. Jeg har i år valgt at vi skal ud til Urtepotten i Karup hvor vi skal få noget inspiration til at lave kranse, og adventskranse.

25-September-2015

Danseteknik kursus i Snejbjeg på Lørdag

Det er til alle både dansere og instruktører og man kan lære trinene og teknikken bag nogle udvalgte trin meget bedre. Har selv fået en forsmag på det på et at linedance instruktørkurserne og det er rigtig godt.

25-September-2015

Honningkage opskrift

Så er der lagt opskriften ind på honningkagen fra Gurli. Den skal bestemt afprøves en dag. Tak Gurli.

25-September-2015

Betonstøbning

Så kom vi på vores betonstøbningskursus og det var bare sjovt og hyggeligt. Vi har 6 dansere som var afsted. Det foregik i Karup hos Jydepotten v/vita Sørensen - fantastisk sted og dejlige mennesker .. alle sammen :-)

17-September-2015

Danselister er opdateret

Danseplanen er opdateret på begge hold :-) Samtidig har jeg ændre "letter øvede" til "øvede" ..... for det er i nu :-)

17-September-2015

stemningsbilleder

Gitte har lige taget et billed fra vores danseaften :-)

09-September-2015

Velkommen til de nye dansere

Hjertelig velkommen til de nye dansere , det er jo helt overvældende at der er startet 14 nye - tusind tak for opbakningen til vores hold, Ikke mindst tak til de "gamle" dansere som har været gode ambassadører for holdet og trofaste dansere :-)

09-September-2015

Kalender !!

Jeg har lavet en kalender som ligger under arrangementer - se f.eks for september måned :-)

03-September-2015

Footloose linedance stævne

Søndag d. 20 september kl. 13 er der 8 dansere der skal med (Conny, Berit, Berit, Else, Rene, Kaja, Sigrid og Gitte) - jeg har tilmeldt os og betalt så alt er ok. Vi kan lige aftale kørsel senere. Danselisten er også lavet og kan ses under arrangementer.

30-August-2015

Listen over arrangementer er opdateret

Hold da op - vi skal da ikke kede os i weekenderne i denne sæson - det er da helt vildt som der arrangeres :-) Noget mere spændende end andet :-)

30-August-2015

Opvisning og workshop i dag

I var så gode - desværre kunne jeg ikke være med men måtte stå på sidelinien og klappe og heppe .... og i var SÅÅÅÅÅ gode :-) Vi er allerede booket til næste år :-)

30-August-2015

Årsdanse fundet for denne sæson

Den ene har vi allerede haft - Ticket to the blues af Niels Poulsen. Der er 3 andre som jeg syntes er gode og som vi helt sikkert skal have - den sidste tror jeg vi springer over :-) Der er en fejl på Dansk linedance hjemmesiden - du skal holde "pilen" over felterne så fremkommer der link til dansene. OBS Jeg skriver årstal i parantes når det er en årsdans

25-August-2015

Sunds veteran traktor klub d. 29 august 15.30

Så skal vi igen i år lave en lille opvisning og en workshop. Vi skal danse kl. 15.30 og så en times tid som opvarmning til "Flemming Fiol" det band der kommer bagefter og spiller rock musik :-) :-)

25-August-2015

Danseplan til tirsdag d. 1 September er klar

Der er startet rigtig mange nye på prøvetimer og vi vil så gerne ha´at de bliver lidt længere - derfor har jeg sammensat et program som tilsigter helt nye dansere. Niveauet på lettere øvede er som det plejer og de er også lagt ind.

15-August-2015

Sunds Kræmmermarked 2015

Dejlig eftermiddag med en masse sjov og gode danse. Det var så dejligt at se at der var opbakning fra publikum til at danse sammen med os til vores workshop. Jesper fik taget en video

14-August-2015

Danse plan for nye sæson er færdig

Så har jeg fundet nogle rigtig gode danse som vi starter op med på tirsdag. Jeg glæder mig til at se alle de nye som starter og også de "gamle".

13-Juli-2015

Sunds Kræmmermarked lørdag d. 15 August.

Så er der lagt en plan for dagen til Sunds Kræmmermarked

13-Juli-2015

SÅ er vi klar igen !!

Så er hjemmesiden klar til en ny spændende sæson. Jeg glæder mig helt vildt til at komme igang igen og lære nye danse til skøn musik !!

11-April-2015

Sunds Kræmmermarked Lørdag d. 15 August

NYT omkring tider og dansegulv etc.

24-Marts-2015

Oldies aften d. 21 april dropper vi !!

Vi danser istedet for de danse som er i udvalg til Kræmmermarked.

23-Marts-2015

Danse de næste 6 gange (resten af sæsonen)

Jeg har udvalgt nogle opvisningsdanse og workshops som jeg kunne forestille mig var gode til Sunds Kræmmermarked. Vi danser disse resten af sæsonen og så vælger vi ud sidste danseaften.

Er vi gode og kommer igennem alle så har jeg nogle gode gamle som vi kan supplerer med :-)

23-Marts-2015

Vi holder ikke Påske ferie tirsdag d. 2 April !!!!

Vi danser alle tirsdage indtil slut på sæson.

23-Marts-2015

Nogle som vil med mig til Herning linedance 9 maj ??

Se flyer under arrangementer og meld jer til hos mig så vil jeg bestille bord til os. Det er jo Niels Poulsen og Lene Meinz Pedersen så det kan kun blive godt :-)

23-Marts-2015

Sæsonafslutning tirsdag d. 28 april !!

Vi har sidste dansedag før sommerferien ( dog vil vi kunne mødes i gymnastiksalen og øve til kræmmemarked - det får i nærmere besked om senere.

22-Januar-2015

Oldies Aften -PÅ TIRSDAG

Jeg har fundet nogle af de rigtig gamle danse frem fra da vi dansede i gymnastiksalen ... så sjovt at vi skal danse dem igen :-) Du kan se hvilke jeg har valgt på siden med danse.

11-Januar-2015

Opskrift på koldhævet boller

NUMS og så nemt og hurtigt :-)

11-Januar-2015

Tilmelding til 2 Herning Linedance arrangementer

I skal lige tilmelde jer på sedlen som ligger på kaffebordet så jeg kan reserverer bord til dem som skal med. Jeg tager med og syntes det er nogle fine danse der er valgt og vi kan mange af dem (øvede danse) og begynderdansene har vi også haft mange af. SE flyers og danselister !!

11-Januar-2015

Næste uges danse er klar

Jeg har også lavet en plan for de næste par måneder - det betyder at jeg har lagt nye danse ind som jeg regner med at vi skal have (hvis musikken er ok ha ha - det er ikke tit at jeg rammer ved siden af med musikken men "my Baby Kisses" var ikke lige et hit ha ha så den er taget af igen).

11-Januar-2015

Oldies Aften tirsdag d. 27 januar

Jeg finder nogle danse som jeg ved at i kan og så er det ellers at danse løs - sidste gang dansede vi 15 så det skal vi slå denne gang :-) Jeg lægger en liste ind over de danse jeg havde forestillet mig vi skulle igennem senere.

10-Januar-2015

Glaskunst - så er der billeder og VIDEO

På vores virkelig hyggelig kursus ud i glaskunst blev der taget nogel billeder som nu kan ses. Husk også lige at se videoen - den er virkelig livsbekræftende :-)

24-10-2014

Aflysning næste to tirsdag .... men

vi danser mandag d. 27 oktober + mandag d. 3 november istedet for - samme tid og sted.

24-10-2014

Oldies aften

Så er der lagt de ønskede danse ind :-) Det bliver så sjovt , jeg bliver helt glad når jeg høre de gode gamle sange og går og danser rundt herhjemme :-) Der er jo også en pause vi ser frem til denne gang .... i kan roligt glæde jer :-)

20-10-2014

Indlæg i gæstebogen

Anni har skrevet et flot indlæg i gæstebogen.

19-10-2014

Oldies aften d. 28 Oktober

Har i nogle ønsker til oldies aftenen næste tirsdag så sig endelig til - send dem gerne til mig på berit@skovlod.eu eller sms til 21294565 :-)

17-10-2014

Tanker dagen efter !

Det var en lettelse at Anni nu endelig kunne komme afsted med Guds velsignelse og få fred .... jeg kunne tage hjem og hverdagen vil langsomt snige sig ind igen. Else, du kan ikke bare tage hjem og få denne grimme sygdom på afstand ... du vil nu i din hverdag have den rigtig tæt på indtil det også vil få taget i din mand. Jeg føler med dig, Else og hele din familie i denne svære tid du nu skal igennem selv.

17-10-2014

Anni blev bisat torsdag

Vi kommer til at savne Anni rigtig meget på vores hold og i verden i det hele taget. Hun var sådan et fint og dejligt menneske som ikke fortjente at skulle herfra nu. Alle var med i kransen som blev en fin sidste hilsen til Anni med ønske om en god rejse.

17-10-2014

Åbent hus hos Lene Maintz er rykket til 17 november

Lene har været nødsaget til at rykke sit åbenthus arrangement til d. 17 november da de ikke var helt færdige med at gøre de nye lokaler klar.

17-10-2014

Billeder fra workshop i Risskov

Så er der lidt billeder fra turen til Risskov - det var rigtig hyggeligt.

09-10-2014

ÆRE VÆRE ANNI´S MINDE !

Det er med stor sorg at Anni idag tabte kampen mod kræften !

08-10-2014

VELKOMMEN TIL KIRSTEN

Vi har fået endnu en ny danser på vores hold og vi håber at hun kommer til at kunne lide at danse sammen med os. Vi har også haft det værste frafald siden vi startede op for 6 år siden - i år er der faldet 11 fra (graviditet, skavanker og sygdom, andre prioriteter og bare fordi linedance ikke var noget for dem) - så 3 nye var meget tiltrængt. 11 er mange frafaldne, så de 6 som er holdt enten fordi det ikke var dem eller fordi de prioriterede andre fritidsaktiviteter skal jeg bestemt evaluerer på og kigge indad. Derfor har jeg i år valgt ikke at hvae så meget tempo på - det betyder at jeg ikke tager en ny dans hvergang men nu danser vi dansene mange flere gange - det virker som om det har givet en helt anden ro og stemning på holdet. Vi er og bliver et rigtigt hyggehold og kan bare godt lide at danse nogle vi kan mange gange i træk ... der er mange andre gode klubber i omegnen som tager sig af dem som godt vil have præsenteret mange flere nye danse på en sæson. Jeg kan mærke at det er sådan vi skal have vores hold i fremtiden :-)

07-10-2014

Livet er ikke retfærdigt !

En af vores kære dansere ligger lige nu på Onkologisk afdeling og kæmper en kamp for livet - det gør os så ondt ! Kærlige tanker til alle der står Anni nærmest.

05-10-2014

Spisning, Opvisning og workshop i Risskov på Lørdag !!

Jeg har bestilt bord til 6 personer på Ziggy i Trøjborg kl. 18.00 - så meld jer endelige til - det bliver en superhyggelig aften vi får.

05-10-2014

LOGO tøj fremvisning

På tirsdag er der mulighed for at bestille tøj med vores Moor-liner logo på. Vil i alle ikke tage noget af jeres tøj med så de nye kan se det. De ting vi kan købe kan også ses i WEB shoppen - dog skal i bestille hos mig.

05-10-2014

Danselister er opdateret

Ugens danse for begyndere og lettere øvede er opdateret. Jeg har også lagt opvisningsdanse + workshopdansen ind.

09-09-2014

workshop Risskov, 11 Oktober kl. 20.30 - 21.30

VI har fået en henvendelse fra Risskov hvor vi er blevet spurgt om vi vil lave en workshop til en 50 års fødselsdag. Jeg skal vide om der er nogen der har lyst til at tage med mig og lave et lille show + et par opvisningsdanse.

21-08-2014

Glaskursus - 26 november kl 18.30 - 21.30 !

Vi plejer jo (det kan man godt sige når vi skal gøre det for 3. gang.) at tage på et eller andet kursus i december for hyggen og det sociales skyld. Jeg har fundet en glaskunstner i Herning som laver kurser i glaskunst. Det koster 300,- + materialer og varer 3 timer. Hvis vi vælger d. 26 november kan vi nå at få brændt vores ting inden jul. Jeg vil godt vide allerede på tirsdag vide om jeg skal bestille et kursus. Der kan tilmeldes ca 6 - 10 personer.

15-08-2014

LINK til spændende sider på nettet

Jeg har lavet en lille samling af link som jeg syntes her interessante.

14-08-2014

VORES VIDEOER

HURRA jeg fandt lige et par videoer fra vore opvisning i marts 2011 som vi lavede i forbindele med en gymnastikopvisning i simmelkær hus hvor vi også senere kom til at danse istedet da skolen blev solgt :-)

08-08-2014

NYT DESIGN

Så skulle der lige ske en fornyelse af siden - jeg lå jo i sandet på Hanstholm strand og skrev Moor-liners og fandt lyng :-). Så var jeg også bare træt at at se på den lilla farve :-)

08-08-2014

WEB SHOP

Så har jeg fået lavet en webshop så det er muligt at se vores logo-tøj.
Bemærk at det er IKKE bindende at bestille herinde men kun for at vise hvad vi har og give mig en ide om hvem der er interesseret i at købe noget og hvad i kunne tænke jer - størrelse og farve tager vi i fælles forum hvor vi samtidig laver een samlet bestilling til Rønde Ruby.

08-08-2014

NYE BILLEDER

Jeg har lige lagt lidt billeder ind fra vores sommerferie :-)

04-08-2014

SÆSON START - 19 August kl 18.45

Hej alle i dejlige "gamle" og forhåbenlig også nye dansere :-) Så er det snart nu at vi starter op igen efter en dejlig lang sommerferie. Vi starter blidt op med danse vi alle kan - ihvertfald har kunnet :-)

Kærlig hilsen
Berit

04-08-2014

Danse til tirsdag d. 19 august

Jeg har valgt nogle danse ud til sæsonstart - måske når vi ikke alle :-)

04-08-2014

Workshop for Sunds veterantraktor klub d. 30 August.

Vi skal lave en workshop og en lille opvisning kl. 16.30 - ca. 17.30 - se mere under arrangementer.

07-03-2014

Tirsdag d. 1 april afslutning hos Kaja

Vi mødes hos Kaja kl. 18.30 hvor vi spiser og hygger os. Meld dig til hos mig så vi kan få bestilt mad og dækket op til alle. Medbring selv drikkelse.

07-03-2014

Vi har et unikt linedance hold !!!

Det er nu 6 år siden jeg startede linedance op og hvis i skulle være i tvivl så vil jeg lige sige at jeg er så stolt af "mit" hold og jeg holder så meget af jer allesammen - i er nogle fantastiske mennesker, trods I er meget forskellige og har hver jeres historie så har i alle et stort og varmt hjerter der banker både for linedancen men også for hianden. Jeg havde det skidt med at annoncerer at jeg ville holde sommeren fri for linedance - men jeg tror slet ikke det gør noget at vi holder en lille pause og lader op og glæder os til den nye vintersæson. Tusind tak for at i er så forstående for mine små problemer og særheder og alle de kager der er blevet leveret også i denne sæson... også til Jesper :-)

07-03-2014

Hjemmesiden er klar til vintersæson 2014/2015

I kan se hvornår den nye vintersæson starter, hvad dage vi danser og holder ferie, kontingent, oversigt over de danse vi har danset i hele vores 6 årige historie osv. Surf lidt rundt :-)

08-03-2014

Generalforsamling i Borgerforeningen

Torsdag d. 20 Marts er der generalforsamling i borgerforeningen. Jeg vil tage derom og stille et krav til gulvet i salen som ikke er egnet til at danse på. Jeg er ved at undersøge andre muligheder hvis der ikke bliver lovet at gøre gulvet danseklar til den nye vintersæson som starter i August.

08-03-2014

Info om Bestyrelsen

Se hvordan moor-liners organiseret.

07-03-2014

Søndag d. 30 marts ... begyndertræf i Snejbjerg

Danselisten er kommet og vi har jo næste haft allesammen. De vi ikke har haft prøver vi at nå de kommende 3 gange. Det passer med at det er sidste gang vi samles til dans i vintersæsonen 2013/2014 så det skal nok blive rigtig hyggeligt og højtideligt :-) Giv mig besked om i har lyst til at komme med så reserverer jeg pladser til os så vi kan sidde samlet.

07-03-2014

Tirsdag d. 25 marts - Oldies aften

Jeg har gået danselisten igennem for begyndertræffet i Snejbjerg og denne oldies aften vil "dreje sig om" ( ha ha ) alle dem vi har haft før.

22-01-2014

Oldies aften d. 28 februar

Så de danse jeg har fundet til Oldies aftenen på tirsdag. Jeg ved ikke om vi når dem alle sammen , men vi kan da prøve :-)

12-01-2014

Arrangements siden er opdateret

Så er siden opdateret og der er sat nye arrangementer ind. Meld dig endlig til hvis der er noget som ser interessant ud - jeg lægger flyers og tilmeldingslister på "kaffebordet"

12-01-2014

Workshop for Butiksrådet i Sunds brugs

I lørdags havde butiksrådet i Sunds spurgt os om vi kunne tænke os at lave en lille workshop for dem til deres Julefrokost. Det ville vi selvfølgelig gerne og der var 7 dansere med fra holdet og vi havde et par dejlige timer :-) Desværre fik jeg ikke taget nogle billeder men vi fik en rigtig dejlig kurv med lækre sager som jeg vil tage med om til alle danserne på tirsdag og vinen venter gemmer vi til vores afslutning for sæsonen 2013/2014.

12-01-2014

Chokoladekursus billeder

I December var vi 12 dansere som var på chokoladekursus hos SpecialKøbmanden i Viborg. VI lærte at tempererer chokolade og lave fyldte chokolader. En rigtig hyggelig tur og vi er spændt på hvad vi skal næste december :-)

12-01-2014

Opdaterede danse og Videoer til næste uge

Så har jeg endelig fået opdateret alle vores danse vi har haft i denne sæson. Jeg har fået lavet danseplan for næste uge for både begynderholdet og lettere øvede holdet :-)

11-12-2013

Så er Julemaden klar

Se hvad du har bestilt og hvad du skal betale , samt lidt praktik :-)

09-12-2013

Julefrokost 17 december 2013

Grundet aflysning de sidste to gange så har vi lidt travlt med at få maden bestilt - vil i derfor til på tirsdag (imorgen) have en bestilling af julemad klar. Se madudvalget under siden arrangementer (klik på overskriften på denne side) På forhånd tak. Berit

08-10-2013

Bestilling af tøj

Prøver af tøjet vil ligge fremme til bestilling til og med uge 43.

07-10-2013

Chokolade kursus / Oktoberdans / Oktoberfest

Tilmelding til Chokoladekursus i Viborg / Invitation & Danseliste til Oktoberdans i Snejbjerg / Workshop og opvisning til Simmelkær Oktoberfest - se mere info under arrangementer :-)

07-10-2013

Nye danseplan for uge 41 + 42(efterårsferien)

Se Under begynder og øvede :-) Vi danser tirsdag i efterårsferien .. dog lidt anderledes end vi plejer da vi holder Oldies aften !!!

16-09-2013

Danse uge 38 (husk vi danser onsdag i denne uge)

Så er det lagt danse ind for uge 37 + 38 både for begynderholdet og lettere øvede holdet :-) HUSK at vi danser onsdag i denne uge.

30-08-2013

NYE KAGEOPSKRIFTER

Jeg har lige lagt opskrift ind på Burgerboller og en småkage :-)

27-08-2013

Alle sider er opdateret

Alle sider er opdateret så kig lidt rundt for at se hvad der er ændret. Street showet i Videbæk bliver ikke til noget for vores vedkommende, vi tager den store tur til Træf i Vorgod Barde lørdag istedet for. Der er sendt info ud til dem som er meldt til så har du meldt dig til og ikke fået en sms så kontakt mig lige.

19-08-2013

Street-show i Videbæk d. 30 august kl . 18.00

Fredagen før der er træf i Vorgod-barde er der mulighed for at være med i en kæmpe linedance opvisning i Videbæk hovedgade. Jeg vil helt sikkert gerne med da det lyder rigtig sjovt men kunne godt tænke mig at få nogle af jer med også. Se mere info under arrangementer for danseliste, tilmelding og arrangement.

16-08-2013

Polterabend Ans + Vorgod barde Træf

I aften har vi været til en polterabend i Ans og hvilken aften. Det var bare så hyggeligt og dem vi holdt polterabend for så også ud til at have haft en god times tid sammen med os. Kaja havde fødselsdag så vi besluttede at fejre hende på det lokale pizzaria. Det var en virkelig hyggelig aften ....og det var godt at vi ikke havde det pæne tøj på !!! Vi fik rigtig hygget og snakket og grinet. Dejlig aften. Der er også lagt billeder ind.

Husk at der er Vorgod barde træf lørdag d. 31 hvor vi er 8 som har meldt os til indtil videre - se mere info om tilmelding og danseliste under arrangementer.

22-07-2013

Simmelkær kræmmermarked 28 Juli

Så er det snart Simmelkær Kræmmermarked hvor vi skal lave en lille workshop for dem som har lyst. Se mere info på "arrangementer"

23-06-2013

Arrangementer er opdateret

Så har jeg endelige fået opdaterer arrangement kalenderen. Afslutning på sommersæson på onsdag, Workshop kræmmermarked i Simmelkær & dansetræf i VorgodBarde hallen.

23-06-2013

NY WEB SHOP

Hej med jer

Jeg har fået oprettet en web shop med alt det udstyr til ungerne som vi ikke bruger mere men som jeg syntes er for godt til bare at smide ud. Vi kunne også bare give det væk til familie og venner men vi har valgt at sætte det til salg og de penge vi får ind skal anvendes til at købe alderssvarende legetøj til ungerne. Håber at i finder noget i kan bruge :-)

Kærlige hilsner
Familien Kold

02-04-2013

Sommersæson starter imorgen kl 18.45 i Simmelkærhus !!

Så starter sommersæsonen og i kan se hvilke danse jeg er planlagt for april måned. Vi ses Berit

02-04-2013

Sæsonafslutning

Så er der billeder fra sæsonafslutningen. Tusind tak for gaverne - I er nogle søde mennesker og jeg glæder mig til at komme igang med sommerdansen imorgen.

13-03-2013

Arrangement

Har tilføjet nye arrangementer - Firmaarrangement + kræmmermarked

13-03-2013

Sommerdans + Kontingent

Onsdag d. 3 april starter sommersæsonen - det koster trods den kække udmelding 250,- og vi danser til og med 26 Juni. Herefter er der sommerferie Juli + August.

Kærlig hilsen
Berit

13-03-2013

Afslutning onsdag d. 20 marts kl. 18.00

Vi holder afslutning onsdag d. 20 marts - jeg har idag bestillingsseddel med til smørrebrød o.l. fra slagter Fruerhøj og vil kontakte dem som ikke er der idag. I skal selv medbringe drikkelse og serivce. Vi danser en times tid og spiser bagefter.
Kærlig hilsen
Berit

13-02-2013

Link til stepsheet og videoer er væk !!!

Jeg er virkelig ked af det men link til stepsheet og videoer er væk da jeg up-loadede idag - jeg vil se at få styr på det hurtigst muligt - beklager :-)

13-02-2013

Sæson 2013/2014 er fastlagt

Se dansedage, kontingent og betaling her :-)

13-02-2013

Forlængelse af nuværende sæson

Vi har besluttet at forlænge sæsonen til og med Juni 2013 uden yderligere betaling. I kan se dansedage via linket :-)

13-02-2013

Danser onsdag fra og med 27 Februar

Dansedag Tirsdag bliver lavet om til onsdag fra og med onsdag d. 27 februar. Dette er permanent så vi danser ikke mere om tirsdagen. (Dog har vi een tirsdag tilbage d. 19 februar)

30-12-2012

Ny dansedag sidste 4 gange af vintersæsonen

Jeg har meldt mig til hundetræning her til foråret og da det starter allerede Tirsdag d. 26 februar vil jeg høre om vi måske kan danse onsdag i stedet for - det vil dreje sig om 26 februar + 5,12,19 marts ? Tænk over det og så prøver jeg lige at snakke med Borgerforeningen også. Kærlig hilsen Berit

29-12-2012

Program for Januar

Jeg har lavet et program for Januar. Det bliver godt nok en lidt hård start vi får men som vi har snakket om så skal vi til at have et mere fast program og kun have en ny dans præsenteret hver 3-4 gang. Derved er der også mulighed for at følge med for dem som ikke er der hver gang. Kærlig hilsen Berit

29-12-2012

Link til stepsheet og video

Jeg har nu endelig fået oprettet link til mine stepsheet og fundet youtube videoer.

29-12-2012

Kage opskrifter

Ja så har jeg lagt en side ind med opskrifter. Vi kan jo ikke lægge skjul på at vi godt kan lide at hyggesnakke ½ times tid over en kop kaffe/the efter dans. Der er en masse gode kager med og vi står altid og snakker om opskriften så når i har kage med må i meget gerne tage opskriften med så vil jeg lægge den ind. Jeg tager kærnemælkshorn med på tirsdag.
Kærlig hilsen
Berit

19-12-2012

God jul og Godt nytår

Hej alle.
Tusind tak for en rigtig hyggelig aften i går. Jeg vil ønske jer alle og jeres familier en rigtig god Jul og et Godt Nytår - en helt speciel varm hilsen går til dig Anni i denne svære tid.

Vi ses igen d. 8 Januar kl 18.45 friske og veloplagte til en god danseaften.

Kærlig hilsen
Berit

18-12-2012

Juleafslutning 18 December kl 18

HUSK Juleafsluting idag kl 18.00 - ?. Vi danser en times tid og så går vi ind og får smørrebrød og kage og lytter til Christmas country imens. Ulla har fødselsdag så hun giver kage. I skal selv tage drikkelse og service med .

18-12-2012

BILLEDER

Så har jeg endelig fået lagt billeder ind !!! BYFEST, KAJA´S FØDSELSDAG , KAGEKURSUS

07-11-2012

Ændringer på holdet

Det skedte nogle drastiske ændringer på holdet i går. Jeg har savnet den gamle gode gamle stemning på holdene og den hyggelige atmosphære under kaffe/kagespisningen i meget lang tid og den kom tilbage igen i går. Det er jeg rigtig glad for da min intention med holdet ALTID har været at alle danser skal gå derfra trætte men i opløftede tilstand og godt humør så vi kan klare endnu en hård uge.

Kærlig hilsen
Berit

08-09-2012

Kaja´s fødselsdag

Vi lavede en opvisning og work-shop for Kaja som holdt sin 60 års fødselsdag. Det var rigtig sjovt som altid når vi er ude og lave opvisning. Til workshoppen var der en fantastisk tilslutning og vi dansede to danse igennem. Vi sluttede af med en kop kaffe/the og kage sammen med Kaja´s gæster. Dejlig dag

22-08-2012

NY hjemmeside

Så syntes jeg vi er blevet så mange og store hold at det er nødvendigt for mig at kunne dele informationer, danselister, stepsheet, opvisninger, polterabender osv elektronisk ... en gang for alle. Jeg glæder mig til at få lagt ting og sager ind.

Kærlig hilsen
Berit