Hej med jer

 

Jeg hedder Berit Skovlod Kold og har danset linedance i mange år. Det startede med en firmafest hos Arla hvor Tamra Rosanes underholdte med musik og en lille workshop i linedanse. Min kollega og stadig gode veninde besluttede at det skulle vi prøve og startede i Virum Hvam linedance klub i 2001. Skiftede til Turn Around Liners i Hauge. Jeg dansede 3 års tid og holdt en pause grundet arbejde og børn.

 

Da jeg kom ind i gymnastikbestyrelsen i Simmelkær skulle vi finde på nye tiltag til de mere modne damer/herrer i Simmelkær. Så i 2009 ville jeg godt prøve at undervise på et hyggeniveau. Der var interesse for at fortsætte en sæson mere og skal nu igang med 11. sæson. Der er linedancere fra Simmelkær, Sunds, Aulum, Herning, Ilskov, Haderup, Herrup og Feldborg.

 

Jeg har taget Instruktør Kursus 1Instruktør Kursus 2 og Grundlæggende danseteknik Cueing kursus 1 og taget en opfriskning af Instruktør Kursus 2 Maj 2018.

Alt dette fordi det er sjovt at blive bedre og forstå linedance behind ... men bestemt også for at blive så god som muligt og dermed give jer mest for pengene. At deltage i diverse arrangementer i andre linedance klubber er også meget givende som instruktør - der er så mange gode instruktører i Danmark og jeg nyder at blive undervist og lure tricks af :-)  - se Links for andre lokale klubber 

 

Jeg er 51 år og er oprindelig fra Fyn men bor nu i Simmelkær hvor vi købte "den gamle slagterbutik" i 2005. Jeg bor her med min mand Jesper og to børn Nikolaj 13 år og Camilla 10 år og så vores lille Kooiker hund Gaya. Jeg er uddannet laborant og senere Kemiingeniør og arbejder nu som "Quality and regulatory specialist" hos Jakobsens honey (www.jakobsens.com).

GOD FORNØJELSE

Berit skovlod kold